Reviews

Wat onze cliënten zeggen

“Ik wou dat ik eerder bij Stahl Consultancy had aangeklopt en ben inmiddels al jaren een blije klant. Dankzij Marco en z’n team bespaar ik veel geld waar ik hard voor heb gewerkt en bespaar ik mezelf een heleboel kopzorgen aan administratie werk. Ik kan altijd terecht voor vragen en voor een goed advies.“
Wietske Bakker ​
Model, Founder & Facilitator SISTHER
“Werk al jaren samen met Stahl Consultancy- een erg fijn, betrouwbaar team. Er wordt snel en goed meegedacht, wat ik erg prettig vind.”
Mila De Wit
Model
“3 jaar geleden ben ik, zonder spijt, geswitcht van een groot duur accountantskantoor naar Stahl Consultancy waar ze zeer professioneel , behulpzaam, snel en gastvrij zijn. M’n kosten zijn lager en de service prima !“
Clarissa Sonneveld​
Hair & Make-Up Artist​

“One of the most beneficial decisions I have made in my career as a model is choosing Stahl Consultancy as my bookkeepers/accountants. Working as a model is very hectic and most of the time I barely have time to get my financial affairs in order but having Stahl Consultancy in my corner has made life easier. My financial worries are gone and the staff is always ready and willing to assist me with any question I might have, ranging from income taxes or invoices to turnover taxes.

Stahl team’s experience working with other models and professionals in my field gives me further certainty that my interest comes first and I am grateful for that.”

Adama Jobe

Model
"Al bijna 15 jaar een zeer tevreden en daarom heel trouwe client van Stahl Consultancy. Duidelijkheid , efficientie & transparantie zijn kernwaarden die Stahl Consultancy hoog in het vaandel heeft staan. Stahl Consultancy heeft ons door de jaren heen enorm geholpen in het, voor ons als creatievelingen, doolhof van cijfers & fiscale vraagstukken. Wij vertrouwen op nog vele jaren prettig samen werken."
Arno & Pascal
Fotografie & Produktie
“Naast de administrie voor modellen is Stahl Consultancy ook erg aan te raden voor ondernemers van kleine bedrijven. Met de groei van ons bedrijf spelen zij een fijne, ondersteunende rol en zijn zij heel helder en duidelijk in wat er moet worden aangeleverd. Dat scheelt voor ons een hoop tijd en energie die wij dan weer in ons bedrijf kunnen steken!“
Syl & Loes
Owners Kleine Schobbejak
“It’s so nice to have an accountant who specializes in modelling. Especially with commissions and agencies abroad accountancy can be complicated. Marco and his team give me clarity and all the small rules, that bring you many benefits, are applied.“
Evelyne V.
Model
“Ik zocht een nieuwe boekhouder en ben via internet bij Stahl consultancy terecht gekomen. Stahl is enthousiast, deskundig, flexibel, klantgericht en uiteindelijk veel effectiever dan mijn oude accountant. Ik ben fulltime model en werk daarbij met veel verschillende agencies en landen waardoor er veel verschillende regels aan te pas komen en dus ook complexere vraagstukken. Daarom is het voor mij belangrijk dat ik mijn boekhouder qua deskundigheid kan vertrouwen. Dat heb ik in Stahl gevonden.’'
Chelsey Weimar
Model
"Vorig jaar overgestapt naar Stahl Consultancy op aanraden van een collega en wat een verademing is dat geweest, aangezien ik deze goede service op dit gebied niet eerder heb ervaren. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik super, de medewerkers nemen de tijd voor alle vragen, denken mee in alle situaties en werken snel en gestructureerd. Ik kan Stahl alleen maar aanraden!"
Amanda
Model & pilates instructrice
"Ik werkte full time als model en kwam tijdens mijn zoektocht naar een accountant achter het feit, dat over het algemeen er maar weinig accountants af wisten hoe en wat modellenwerk nou precies inhield en al helemaal niet wat er wel en niet aangegeven kon/diende te worden bij de belastingaangiften. Veel van mijn collega’s waren destijds al klant bij Marco en zo maakte ik ook een afspraak. Marco heeft me ontzettend goed geholpen en wist precies de kleine details als het aankwam op boekhouden betreffende modellenwerk. Dit is ondertussen ongeveer 18 jaar geleden. Intussen ben ik gestopt met modellenwerk en mijn eigen bedrijf begonnen. Ik ben nog steeds klant bij Marco en Saskia en waardeer de fijne, kundige samenwerking en duidelijke, transparante en snelle communicatie ten zeerste. ."
Merrel Laureij
Founder & designer Monocrafft
"Mijn partner gevolgd naar Stahl Consultancy voor mijn belastingaangiftes en ik kreeg nog veel meer dan dat ik in eerste instantie had verwacht. Stahl gaf mij nieuwe inzichten van boekhouden, dacht enorm mee met mijn financiën in mijn beroep en situatie. Kortom: ik ben mega tevreden en gun iedereen de administratieve orde en rust die Stahl biedt."
Ernst
Personal trainer
"Mijn man en ik zijn beide model en werken ook veel in het buitenland. Daarnaast is mijn man ook fotograaf en doe ik producties. Het doen van de inkomstenbelasting en omzetbelastingen is altijd een heel karwei. De regels veranderen continu en we werken ook veel met bedrijven en bureaus uit het buitenland. Elk land heeft zijn eigen regels en ook willen wij natuurlijk niet dubbel belasting betalen. Marco heeft in onze branche gewerkt en weet wat een karwei het is om zulke aangiftes te doen. Door zijn expertise samen met zijn team zorgt hij ervoor dat wij heel eenvoudig onze aangiftes kunnen doen. Ze geven ook veel tips in hun nieuwsbrieven. Saskia en Marco voelen niet aan als onze accountants maar eerder als vrienden. Ze helpen ons direct als wij een vraag hebben en staan altijd voor ons klaar. Ze werken met een fijn programma waar je, je bonnen direct in kan opslaan. Op deze manier scheelt dit een heleboel werk, omdat we zo alles al op een rijtje hebben staan. Wij hebben al meerdere modellen en andere mensen aangedragen omdat wij vinden dat ze geweldig werk doen en ik zou echt geen andere accountants willen hebben. "
Tahnee en Zack van der Merwe
Modellen, Fotografie & Productie
STAHL CONSULTANCY :
SNEL EN ADEQUAAT ANTWOORD OP JE FINANCIELE VRAGEN

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Ruim 18 jaar zijn we financieel partner van inspirerende ondernemers. We zorgen voor een realistische blik en zijn altijd bereid met je mee te denken als ondernemer.