Over ons

Een paar woorden

Persoonlijk en Betrokken

WIJ ZIJN STAHL CONSULTANCY

Marco

Saskia

Soraya

Marianne

We zijn een klein, maar dynamisch bedrijf en streven naar persoonlijke betrokkenheid met onze klanten om het maximale op financieel- en fiscaal gebied eruit te halen. We bestaan bewust uit een klein gemotiveerd team met ieder zijn specialisme.

De oprichter en eigenaar van Stahl Consultancy, drs. M.J. Stahl, heeft jarenlang zelf fulltime als succesvol internationaal model gewerkt en de wereld rond gereisd. Met deze schat aan praktijkervaring begrijpt hij als geen ander de modellenwereld en kent alle financiële kneepjes van het vak. 18 jaar na de start van Stahl Consultancy is zijn streven nog altijd om de tevredenheid van de klant te overtreffen en met succes.

Door de jaren heen hebben meerdere creatieve beroepsgroepen ons kantoor gevonden. Stylisten, fotografen, dj’s, visagisten, interieur ontwerpers, kledingontwerpers, haarstylisten en coaches behoren o.a. tot onze inspirerende ondernemers en daar zijn we trots op.

Een nauwkeurige administratie is een essentieel onderdeel van jouw bedrijf.

Het geeft overzicht en rust, maar kan tijdrovend zijn. Dagelijks aan alle administratieve verplichtingen te moeten voldoen als ondernemer is best lastig.
Het is dan ook slim om dit uit te besteden, zodat jij je met een gerust hart kunt focussen op je bedrijf.

STAHL CONSULTANCY :
KENNIS VAN ZAKEN EN PASSIE VOOR HET VAK

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Ruim 18 jaar zijn we financieel partner van inspirerende ondernemers. We zorgen voor een realistische blik en zijn altijd bereid met je mee te denken als ondernemer.